| |     ћирилица | english  
Naslovna
Konkurs za sufinansiranje kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu u 2019. Godini

KONKURS ZA FINANSIRANjE ILI SUFINANSIRANjE PROJEKATA U OBLASTI KULTURNIH DELATNOSTI SRBA U INOSTRANSTVU U 2019. MINISTARSTVA KULTURE I INFORMISANjA REPUBLIKE SRBIJE

Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije je raspisalo Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu u 2019. godini. Konkurs za navedenu oblast je otvoren od 10. januara do 01. marta 2019. godine.
Cilj Konkursa je podsticanje stvaralaštva i prezentacija kulturnog stvaralaštva pripadnika srpskog naroda u inostranstvu i očuvanje njihovog kulturnog identiteta, a posebno u zemljama regiona.
Pravo učešća na Konkursu imaju: ustanove, umetnička i druga udruženja i organizacije/pravna lica, koja su registrovana van teritorije Republike Srbije.
Svi zainteresovani mogu preuzeti Formular za konkurs kulturnih delatnosti pripadnika srpskog naroda u regionu i Formular za izveštaj – na zvaničnoj internet strani Ministarstva - www.kultura.gov.rs
Rezultati Konkursa biće objavljeni na zvaničnoj internet stranici Ministarstva kulture i informisanja R. Srbije, najkasnije 60 dana od datuma zaključenja Konkursa.
Dodatne informacije o Konkursu se mogu dobiti u Ministarstvu kulture i informisanja R. Srbije, svakog radnog dana od 12,00 do 15,30 časova, na broj telefona +381 11 3398 026 ili e-mail: 
mladen.veskovic@kultura.gov.rs


Verzija za štampu
Dijaspora
Konkurs za finansiranje projekata koji svojim kavalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore i matične države i Srba u regionu
Konkurs za sufinansiranje kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu u 2019. Godini
Prijava dece za nastavu srpskog jezika u Finskoj
http://serbiandiasporamedical.rs/wp/
Konkursi za sufinansiranje projekata 2017.
Konkurs za sufinansiranje kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu u 2017. godini
O dijaspori
Klubovi
Mediji
SPC
Projekti za dijasporu
Vojni memorijali