Printer Friendly Version ОТВОРЕНА ДИРЕКТНА ЛИНИЈА ЕрСрбије БЕОГРАД – ХЕЛСИНКИ @ 3 June 2019 11:50 AM

Свечаним пресецањем врпце на Хелсиншком аеродрому 1. јуна je отворена директна авио-линија ЕрСрбије Београд – Хелсинки – Београд (на фотографији: Јост Ден Хартог, генерални менаџер комерцијале ЕрСрбије и Кимо Меки, генерални директор ФинАвие).

 

Тим поводом су у Амбасади Србије одржане презентације компаније ЕрСрбија и Туристичке организације Србије којима су присуствовали бројни новинари из Београда и Хелсинкија, српски туристички оператери, представници ЕрСрбије и ФинАвие, као и представници више финских компанија заинтересованх за пословну сарадњу са Србијом. Госте су поздравили амбасадор Србије Њ. Е. Саша Обрадовић и амбасадор из Министарства спољних послова Финске Њ. Е. Петри Сало, који су пожелели  успех српској авио-компанији у овом послу и истакли значај нове линије за развој сарадње две земље у области туризма, привреде и културе. 

На тргу код Кампија је потом одржан промотивни мини-концерт Марије Шерифовић на коме су њени обожаваоци могли да чују „Молитву“, песму с којом је у Хелсинкију 2007. године победила на Еуросонгу.

 

Фотографије: Андрес Теис, Viisi Tahtea; Братислав Тошковић.