Printer Friendly Version OTVORENA DIREKTNA LINIJA ErSrbije BEOGRAD – HELSINKI @ 20 June 2019 09:21 AM

Svečanim presecanjem vrpce na Helsinškom aerodromu 1. juna je otvorena direktna avio-linija ErSrbije Beograd – Helsinki – Beograd (na fotografiji: Jost Den Hartog, generalni menadžer komercijale ErSrbije i Kimo Meki, generalni direktor FinAvie).

 

Tim povodom su u Ambasadi Srbije održane prezentacije kompanije ErSrbija i Turističke organizacije Srbije kojima su prisustvovali brojni novinari iz Beograda i Helsinkija, srpski turistički operateri, predstavnici ErSrbije i FinAvie, kao i predstavnici više finskih kompanija zainteresovanh za poslovnu saradnju sa Srbijom. Goste su pozdravili ambasador Srbije Nj. E. Saša Obradović i ambasador iz Ministarstva spoljnih poslova Finske Nj. E. Petri Salo, koji su poželeli  uspeh srpskoj avio-kompaniji u ovom poslu i istakli značaj nove linije za razvoj saradnje dve zemlje u oblasti turizma, privrede i kulture. 

Na trgu kod Kampija je potom održan promotivni mini-koncert Marije Šerifović na kome su njeni obožavaoci mogli da čuju „Molitvu“, pesmu s kojom je u Helsinkiju 2007. godine pobedila na Eurosongu.

 

Fotografije: Andres Teis, Viisi Tahtea; Bratislav Tošković.